Over mij

Hi, ik ben Ilke...

...de eigenares van Maloré en studente winkel- en retailmanagement aan de Thomas More hogeschool. Maloré is voor mij een uitlaatklep, waarin ik mezelf uitdaag om nieuwe dingen te proberen.

Hoe is Maloré gestart? 

In 2018 studeerde ik af aan de middelbare school. Ik had het vervolg van mijn studies al uitgestippeld en wilde er meteen voor gaan. Een maand à 2 maanden nadat ik mijn studie gestart was, kwam ik al snel tot de conclusie dat deze studie toch niet voor mij was weggelegd. 

Ik besloot om te stoppen met studeren en een job te zoeken. Na 2 weken vond ik werk in de verkoop. Ik besefte al snel dat ik dit graag doe, maar ik miste nog iets. Verantwoordelijkheid is voor mij heel belangrijk in een job en dat had ik als verkoopster niet. Toen was, mijn beslissing om weer te gaan studeren, snel gemaakt.

Natuurlijk was het gedurende 6 maanden leuk om geld te verdienen, maar dat viel weg wanneer ik weer ging studeren. Ik wilde geen gewone studentenjob, maar meteen iets met meer verantwoordelijkheid. Ik maakte de keuze om mijn eigen zaak te starten als student-zelfstandige. 

In september 2019 begon ik mijn nieuwe studie en op 1 oktober werd Maloré geboren.


Mijn missie

Het is mijn doel vrouwen naar een goede huidverzorging te begeleiden met natuurlijke kwaliteitsvolle producten.

Mijn visie

Ik streef er met Maloré naar om vrouwen te helpen naar een zelfverzekerder en gelukkiger leven. Maloré staat voor natuurlijkheid, kwaliteit en oprechtheid.